Scroll Top

İşletmenizin Google İlk Sayfa Süresi Sona Ermiştir

Fotograf Al - 1

Yalan. Böyle bir süre yok . Çoğunlukla 0 850 ile başlayan numaralardan makine araması ile aranıp “İşletmenizin Google ilk sayfa süresi sona ermiştir“, Google ilk sayfa süreniz dolmuştur“, “Google’dan arıyoruz firma bilgileriniz silinecek” vb ifadeler ile karşılaşıyorsanız sakın inanmayın.

Google İlk Sayfa ve Google Haritalar

Malesef Google İlk Sayfa ya da Google Benim İşletmem (Google Haritalar) dolandırıcılığı ülkemizde oldukça yaygın. Bu konuda Google İlk Sayfa ve Google Haritalar üzerinden bir çok işletmenin tuzağa düşürüldüğüne dair haberler medyada sıklıkla yer alıyor. Dolandırıcılar İşletme bilgilerinizi Google Haritalardan alıp sizinle otomatik ya da doğrudan destek ekibi gibi iletişime geçiyorlar. Tabi Google ve ilk sayfa ifadelerini birlikte duyduğunuzda , üstüne bir de bu konuda çok fazla bilginiz yoksa aldanmanız olası.

Acele Etmeyin, Danışın.

Kendi çabanız ya da hizmet aldığınız bir dijital ajansın emeğini ve birikimini aceleyle mahvetmeyin. Telaşlanmakta haklısınız Google’dan aldığınız bir çok hizmet ve bunlara bağlı dijital mülkleriniz olabilir , bu hizmet ve mülklerinizi uygun şekilde yapılandırdıysanız korkmanıza gerek yok . Anlamadığınız konuları da güvendiğiniz bir bilene danışın ve herhangi bir işlem yapmayın.

Google İşletme Kaydınız Çalınabilir !

Arayan kişiler sizin erişiminiz olan hali hazırdaki Google İşletme Kaydınıza erişim talep edebilirler ve bunun sonucunda size posta, sms ya da e-mail yoluyla onay kodları yönlendirebilirler. Bu kodları dolandırıcılara verdiğinizde Google İşletme Kaydı gibi önemli mülkleriniz üzerinde sahiplik ve yönetici hakları elde ederler. Sonrasında işletme kaydınızı tekrar geri almak oldukça zahmetli olabilir. Para ödemediğinizde bu kayıtlarınızı silmek ile tehdit edilebilirsiniz.

Google İlk Sayfada Çıkmak Kaç Lira?

Özellikle işletmeler için Google’da ilk sayfada yer almanın önemi çok büyük ama bu iş öyle tanıdık ile ya da bir yerlere bu şekilde para göndermekle olmuyor. Bunu Google’ın kendisi Arama Merkezi dökümanlarında da belirtiyor. Google Arama Nasıl Çalışır bölümünde görebilirsiniz.

Peki bulunabilmek, ürün ve hizmetlerinizi müşterilerinize ulaştırmak için Google ilk sayfada olmak çok önemli ise neler yapabilirsiniz. Bunun için daha kapsamlı bir yazımız var. Vaktiniz varsa sizi “Web Sitesi Google’da Neden Çıkmıyor” yazımıza alalım.

Media Felix

Benzer Gönderiler

bir yorum bırakın